Siirry pääsisältöön

Taiga -Sviitti (visualisointi)

Taiga -Sviitti mallisto

Taiga-Sviitti on täydellinen majoitusratkaisu, joka sopii niin lyhyempään kuin pidempäänkin oleskeluun. Sviitti soveltuu yksityiseen käyttöön sellaisenaan tai täydentämään muuta majoituskapasiteettia, mutta se sopii myös kaupalliseen tarkoitukseen esimerkiksi golf-kenttien, leirintäalueiden tai vaikkapa laskettelurinteiden yhteyteen. Taiga-Sviitti on juuri sellainen majoitusratkaisu, joka hurmaa vierailijansa ja tekee jokaisesta yöstä unohtumattoman kokemuksen.

Taiga-Sviitit sisältävät aina tupakeittiön, erillisen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen. Kylpyhuoneesta  löytyy WC, pesuallas, suihku sekä kylpyamme. Makuuhuone sekä kylpyhuone on varusteltu kattoikkunalla, joka tuo tilaan valoa, ilmavuutta sekä upean näkymän kauniille taivaallemme. Makuuhuoneen yksi seinä on kokonaan lasia, jolloin se on kuin vuodenaikojen mukaan vaihtuva elävä taulu, joka vie meidät keskelle kaunista suomalaista luontoa. Täysin varustellusta nykyaikaisesta keittiöstä löytyy kaikki se mitä kokkailuun tarvitset. 

Nerokkaasti hyödynnettyä asuinpinta-alaa Taiga-Sviitit (28m2) majoittavat vuodesohvan avulla mukavasti jopa neljä asukasta. Tehokkaiden sisäneliöiden lisäksi Taiga-Sviiteissä on monikäyttöinen kattoterassi, joka toimii kesäaikaan majoitusratkaisun ehdottomana kruununa. 

Suomalaiset Taiga-sviitit valmistetaan tehtaallamme sisätiloissa ja kuljetetaan asiakkaan osoittamaan paikkaan käyttövalmiina. Kun Sviitti on laskettu osoittamaasi paikkaan, niin riittää kun siihen kytketään sähköt ja sen jälkeen se on täysin käyttövalmis. Taiga-Sviittien runko on terästä, joka tuo mukanaan etuja, joita muilla ratkaisuilla ei ole. Teräsrunko kestää isältä pojalle ja pojalta pojanpojalle ja siitäkin pidemmälle. Itsensä kantava teräsrunko mahdollistaa rakennuksen siirtämisen myöhemmin parempaan paikkaan, jolloin halutessasi voit vaikka myydä sen helposti eteenpäin. Tämä teräsrunko on myös ekologinen kestävän kehityksen ratkaisu, sillä valmistamme runkomme uusiokäytetyistä hyväkuntoisista tarkastetuista merikonteista. Nerokkaan runkoratkaisumme ansiosta pohjatyöt eivät voisi olla helpommat. Et tarvitse pohjaratkaisuun lainkaan betonia, vaan Taiga-Sviitti voidaan laskea esimerkiksi sorapedille tai vaikkapa terassilaattojen tai maaruuvien päälle.

Taiga-Sviitit on mahdollista varustaa asiakkaan toivomalla tavalla. Ne voidaan eristää ympärivuotiseen käyttöön tai kevyemmin, jos sille ei ole käyttöä talven kylmimpinä kuukausina. Myös muut muutostyöt ovat mahdollisia, sillä jokainen kappale valmistetaan asiakkaalle räätälöitynä. Näin sinulla on mahdollista vaikuttaa mm. seinä- ja lattiamateriaaleihin, ikkunoiden sijoitteluun, lämmitysmuotoon jne. Sviitin alkaen hinta on 65.000€ (lopullinen hinta muodostuu valintojesi mukaisesti) ja siihen on mahdollista saada kauttamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Taiga-Sviitin toimitusaika riippuu tilauskannastamme, mutta normaalitilanteessa se noin kahdeksan viikkoa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Taiga -Sviitti (visualisointi)