Siirry pääsisältöön

Moderni aitta (visualisointi)

Valitse Sella Living, niin voit keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin!

Laatua, kestävyyttä ja ajatonta muotoilua

Sella Living –lisärakennusten osalta olemme noudattaneet skandinaavista sielunmaisemaa. Muotoilumme on ajattoman selkeää, kaunista ja puhdaslinjaista. Materiaalivalinnoissa on otettu huomioon pohjolan vaihtelevat sääolot, joten niiden valinnassa on laatuun sekä kestävyyteen kiinnitetty erityistä huomiota. Ulkoasujen värimaailmassa on käytetty neutraaleja sävyjä mahdollistamaan erilaiset kalustevalinnat ja vuosia kestävä tyylikkyys. Muotoilussa on lisäksi huomioitu käytännöllisyys, jotta käytettävä tila voidaan hyödyntää kokonaisvaltaisesti haluttuun tarkoitukseen.

Sella Living runko valmistetaan uusiokäytetyistä merikonteista, jotka ovat trendikäs kestävän kehityksen valinta

Sella Living on tehty kestämään! Rakentamisessamme korostuu kestävän kehityksen huomioiminen, sillä haluamme turvata niin nykyisten kuin tulevienkin sukupolvien hyvät elämisen mahdollisuudet. Lisärakennustemme rungot valmistetaan käytetyistä ja tarkistetuista merikonteista. Tämä uusiokäyttö on ekologisesti kestävä ratkaisu, joka ei kuitenkaan heikennä millään muotoa lisärakennuksesi arvoa, päinvastoin! Teräksestä valmistettavat merikontit ovat erittäin kestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti Suomen ankariin sääolosuhteisiin ja tarvittaessa niin sisä- kuin ulkopinnatkin ovat helposti uusittavia. Käyttämämme runkorakenne mahdollistaa rakennusten siirreltävyyden ja betonittoman pohjan rakennuksen alle, eikä katolle kertyvästä lumikuormasta tarvitse välittää.

Klassinen aitta Kuusamo sisustus (visualisointi)

Markkinoiden helpoin tapa lisätilojen hankintaan

Markkinoilta löytyy monia vaihtoehtoisia tapoja ratkaista lisätilojen tarve, mutta usein lisärakennuksen rakentaminen tai nykyisten tilojen laajentaminen on aikaa ja vaivaa vaativa projekti, joka edellyttää monimuotoista yhteydenpitoa, suunnittelua ja tarjousprosessia rakennustoimittajan kanssa. Tätä yleensä seuraa jopa koko kesäloman käyttäminen nikkarointiin tai rakentajien etsintää sekä rakennusprojektin hallintaa. Rakensitpa itse tai ulkoistitpa työn timpureille, niin sotkulta sekä muulta epäjärjestykseltä ei voi välttyä siellä missä muutoin rentoudutaan arjen kiireistä ja askareista. Sella Living uniikki ja nykyaikainen toimintamallimme on suunniteltu alusta loppuun mahdollisimman asiakaslähtöiseksi korostaen helppoutta ja vaivattomuutta. Kaiken kukkuraksi Sella tehdään sisätiloissa ja toimitetaan osoittamaasi paikkaan käyttövalmiina.

Jokainen Sella Living viimeistellään sinun mieltymystesi mukaiseksi

Yksinkertainen toimintamallimme hyödyntää nerokkaasti valmiiksi suunniteltuja, testattuja ja hyväksi todettuja malleja. Jos kuitenkin haluat räätälöidä oman näköisen ratkaisun, voit yhdistellä käyttämiämme materiaalejamme omien mieltymystesi mukaisesti ja varustella tarpeidesi mukaan Sella Living lisävarusteillamme. Sella Living ulkoasussa voit hyödyntää värimaailmaamme tai ottaa rakennuksen käsittelemättömänä, jolloin voit valita värin ja maalata rakennuksen itse. Helpon ja edistyksellisen suunnittelutyökalumme ansiosta voit suunnitella lisärakennustasi milloin ja missä tahansa, ja tarvittaessa voit pyytää apua asiantuntijoiltamme. Suunnittelutyökalun avulla näet valintojesi vaikutuksen lopputulokseen niin visuaalisesti kuin hinnoittelunkin puolesta ja lopuksi saat välittömästi tarjouksen suunnittelemastasi ratkaisusta.

Saraste kesäkeittiö (visualisointi)

Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelumme on tehty asiakkaalle täysin läpinäkyväksi. Suunnittelutyökalullamme pystyt rakentamaan sinulle sopivan Sellan ja näet samalla valintojesi vaikutuksen hintaan. Kun hyödynnät valitsemiamme materiaalivaihtoehtoja tai lisävarusteita, et maksa ylimääräistä sillä kaikki valinnat tehdään tavarantoimittajiemme Ovh –hinnoilla.

Testaa suunnittelutyökaluamme, jolla pääset räätälöimään unelmiesi Sella Living –aitan. Voit hyödyntää valmiita sisustusmallejamme tai räätälöidä useista tarkkaan valikoiduista materiaalivaihtoehdoistamme täydellisen Sella Living. Lisävarusteillamme kruunaat Sella Living. Suunnittelun aikana näet valintojesi vaikutuksen hintaan ja saat välittömästi tarjouksen suunnittelemastasi Sella Living.