Siirry pääsisältöön

Taiga -Sauna (visualisointi)

Taiga -Sauna mallisto

Suomessa on arviolta noin kolme miljoonaa saunaa eli maassamme on enemmän saunoja, kuin henkilöautoja. Kuten tiedämme, niin on autoja joilla pääsee paikasta A paikkaan B ja on niitä autoja, jotka herättävät huomiomme ja kääntävät päämme kerta toisensa jälkeen. Voimme ylpeästi todeta, että jos Taiga-Sauna oli auto, niin se olisi juuri tuollainen auto, joka huomataan ja muistetaan. Mielestämme Taiga-sauna onkin saunojen Ferrari, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Suomalaiset Taiga-Saunat valmistetaan sisätiloissa ja kuljetetaan asiakkaan osoittamaan paikkaan käyttövalmiina. Kun sauna on laskettu osoittamaasi paikkaan, niin riittää kun siihen kytketään sähköt ja sen jälkeen saunan voi laittaa lämpiämään. Taiga-Saunojen runko on terästä, joka tuo mukanaan etuja, joita muilla ratkaisuilla ei ole. Teräsrunko kestää isältä pojalle ja pojalta pojanpojalle ja siitäkin pidemmälle. Itsensä kantava teräsrunko mahdollistaa rakennuksen siirtelyn paikasta toiseen, jolloin voit siirtää sen myöhemmin parempaan paikkaan tai vaikka myydä sen eteenpäin. Tämän lisäksi tämä teräsrunko on ekologinen kestävän kehityksen ratkaisu, sillä valmistamme runkomme uusiokäytetyistä hyväkuntoisista tarkastetuista merikonteista. Nerokkaan runkoratkaisumme ansiosta pohjatyöt eivät voisi olla helpommat. Et tarvitse pohjaratkaisuun lainkaan betonia, vaan Taiga-Sauna voidaan laskea esimerkiksi sorapedille tai vaikkapa terassilaattojen tai maaruuvien päälle.

Taiga-Saunoissa on kaksi mallia, Taiga-Queen ja Taiga-King. Taiga-Queen malli (14m2) sisältää vilvoitteluhuoneen ja löylyhuoneen. Vilvoitteluhuoneen voit varustella sen esimerkiksi pienellä keittiönurkkauksella tai hyödyntää sitä majoituskapasiteetin lisäämiseen. Taiga-King on suurempi ratkaisu (21m2), josta löytyy kylpyhuone suihkuineen. 

Taiga-Saunat on mahdollista varustaa asiakkaan toivomalla tavalla. Ne voidaan eristää ympärivuotiseen käyttöön tai kevyemmin, jos saunalle ei ole käyttöä talven kylmimpinä kuukausina. Myös muut muutostyöt ovat mahdollisia, sillä jokainen kappale valmistetaan asiakkaalle räätälöitynä. Näin sinulla on mahdollista valita sinulle mieluisin laudevaihtoehto ja vaikuttaa ikkunoiden kokoihin ja sijoitteluihin sekä mm. seinä- ja lattiamateriaaleihin. Lämmitys voidaan hoitaa joko lämpöpumpulla tai perinteisesti pattereilla. Luonnollisesti molemmat saunat on mahdollista saada joko sähkö- tai puukiukaalla varusteltuna.

Saunan lopullinen hinta muodostuu valintojesi mukaisesti. Taiga-Queen -saunan alkaen hinta on 19.900€ (puuverhouksella 26.900€) ja Taiga-Kingin 28.200€ (puuverhouksella 36.500€). Molempiin on mahdollista saada kauttamme rahoitus, jossa jopa 6kk maksuvapaata sekä 36kk kokonaan ilman korkoa! (uusi teksti)

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! 

Taiga -Sauna (visualisointi)