Siirry pääsisältöön

Sarastus kesäkeittiö (visualisointi)

Sella Living-kesäkeittiö (14m2)

Yhdessä vietetty aika ja loistavat sapuskat kruunaavat kesän! Sella Living-kesäkeittiö on upea kokkauskeidas, jossa ruokia voidaan valmistaa monipuolisesti luonnon helmassa ja samalla koko porukka voi nauttia seurustelusta. Olipa sitten aurinkoinen päivä tai vähän viileämpi keli, niin kesäkeittiö tuo mukanaan mahtavia etuja. Viileällä ilmalla saat suojaisen paikan ja suuret ikkunat tuovat maisemat keittiöösi. Lämpimällä saat suuret lasiliukuovet avattua, jolloin muodostuu esteetön kulku keittiön ja pihan välille. Liukuovet saat lukittua, jolloin saat esimerkiksi grillin sisälle suojaan kun et itse ole paikalla. 

Kesäkeittiö Saimaa sisustus (visualisointi)

Sisustus

Kesäkeittiöön kuuluu aina kotimainen keittiökalustus integroidulla jääkaapilla, induktioliedellä ja altaalla. Kesäkeittiöt ovat vedettömiä lisärakennuksia, jolloin ne soveltuvat paikkaan kuin paikkaan. Keittiössä käytettävät pesuvedet voit kaataa altaaseen, jolloin kulkeutuvat poistoputkea pitkin maahan.

Voit räätälöidä Sella Living-kesäkeittiösi sellaiseksi kuin itse haluat hyödyntämällä kolmea erilaista sisustussuunnittelijan suunnittelemaa sisustusmallia (Hanko, Saimaa tai Kuusamo) tai yhdistellä materiaalejamme mielesi mukaan.

Suunnittelutyökalumme

Suunnittelu onnistuu helposti ja vaivattomasti suunnittelutyökalumme avulla milloin ja missä tahansa. Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvä ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi.