Siirry pääsisältöön

Trendi aitta (visualisointi)

Sella Living-aitat (14m2)

Sella Living-aitat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön ja ne ratkaisevat monta arjen taikka juhlan haastetta, niin mökillä kuin kotonakin. Pieneenkin tilaan saa huolellisella suunnittelulla paljon. Edistyksellisen pohjasuunnittelumme avulla tilaa voidaan hyödyntää eri tarpeisiin ja lisäksi aitan kompakti koko mahdollistaa usein toteutuksen ilman rakennuslupaa (paikkakuntakohtainen). Sella Living-aitat ovat ns. vedettömiä rakennuksia, joten ne sopivat paikkaan kuin paikkaan!

Klassinen aitta (visualisointi)

Aitat ympärivuotiseen käyttöön

Sella Living-aitta taipuu soveltuu erinomaisesti majoitus- ja etätyöskentelytilaksi, joten sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja muokkautuvat tarpeesi mukaan. Aitassa saat makoisat unet rauhassa muulta mekastukselta ja laadukkaita majoituspaikkoja on mahdollista kalustaa 2-4 henkilölle. Aitassa myös etäpalaverit sujuvat häiriöttä tai voit hyödyntää tilaa itsenäisenä toimistona tai muuna työskentelytilana.

Voit räätälöidä Sella Living-aittasi sellaiseksi kuin itse haluat hyödyntämällä valmiiksi valitsemiamme pohjaratkaisuja ja materiaalivalintoja. Halutessasi voit varustella aitan vessalla, keittokomerolla tai vaikka molemmilla.

Vessaan saat polttavan tai jäädyttävän pöntön ja keittokomerossa on aina integroitu jääkaappi ja mikroaaltouuni. Lisäksi sinulla on valittavissasi kolme sisustussuunnittelijan suunnittelemaa valmista sisustusmallia (Hanko, Saimaa tai Kuusamo) tai yhdistellä materiaalejamme mielesi mukaan.

Suunnittelutyökalumme

Suunnittelu onnistuu helposti ja vaivattomasti suunnittelutyökalumme avulla milloin ja missä tahansa. Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvä ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi.